Lenge siden sist.

Skal si jeg har dårlig samvittighet som har vært så sløv med å oppdatere hjemmesiden vår. Som noen kanskje har sett, er siden blitt i nytt format. Og takk og pris for det. Ikke lenge etter at det var gjort fikk jeg kræsj på maskinen og alt jeg hadde ble borte. Tusen takk til Eva-Liz for all hjelp :-P  Utfordringen nå er å lære seg hvordan jeg skal bruke dette. Har fått oppdatert litt om planene for c-kullet her og det kommer mer etter hvert………

Her er vi sånn passelig begynt å vente på løpetid som er ventet i desember. Eller i januar, eller enda senere. Men løpetidene kommer nok de og.

Jeg har oppdaget at under den store flyttesjauen av websiden, så er utstillingsresultatene til Mia blitt borte, så de må jeg legge inn på nytt. Å «fri og bevares» for et arbeid det blir  :-?


Legg inn en kommentar