En trist nyhet

Valpene har reist. Stella har sturt litt og lett etter valpene. Tilbakemelding fra alle er at det går bare bra. Så til det som ikke er bra. Stella var til kontroll i går. Hun er dessverre ikke blitt bra av livmorbetennelsen. Lengre antibiotika kur. Og så, hva nå???? Det er usikkert hvor lenge hun må gå på antibiotika før hun blir frisk. Og hvor bra er det? Og dersom hun blir frisk kan hun få det tilbake ved en senere drektighet. Vi hadde planer om ett kull til på Stella med en av Mias sønner, men her var faktisk valget enkelt. Vi tenker på hva som er til det beste for Stella. Og det er ikke laaaange antibiotikakurer eller nye livmorbetennelser. Til tider har hun vært veldig dårlig. Derfor blir det operasjon på torsdag. Det medfører at hun ikke kan ha flere kull. Leit det, fordi vi ønsker veldig gjerne en valp etter Stella. Men vi rekker å parre Mia med en av Stellas sønner (Cleo) før Mia blir for gammel, så da får vi en bit av Stella også.


Legg inn en kommentar