God Jul og vel så det…..

Skal si tia går fort. På et øyeblikk har det vært jul og vi er nå langt inn i det nye året. Så vi må se litt tilbake. Stella ble operert. Til sammen tretti dager på antibiotika. Etter det har hun vært frisk. Vi har antakelig ikke skjønt hvor plaget hun har vært. Og at hun klarte å ta seg av valpene er nesten et under. Vi har fått tilbake vår gode gamle Stella som nå er blitt pensjonist.

Vi har til nå hatt en fantastisk vinter. Kalde dager siden 2.juledag. Så fremst det lar seg gjøre går vi hver dag på fjellet. Vi snørekjører opp og har sånn passelig kappløp ned. Hundene elsker det.

Mia skulle etter planen ha fått løpetid, men det har hun ikke. Vi går å veeeeeenter. Skal si hun er treg. Hun ble øyelyst fri 15/1. Vi hadde da med oss kjæresten Frodo. Han ble også øyelyst fri. Frodo var hos oss noen dager. Han er en badagelig herremann. Veldig snill og lydig.

Vi har nå bestilling på ei tispe og tre hanner fra dette kullet. Og vi har også to som er i tenkeboksen. Vi har derfor bestemt oss for at vi ikke tar imot flere bestillinger foreløpig.


Legg inn en kommentar