Litt av hvert

Valpene er nå snart fire måneder. Vanilje bor i Tromsø og Niak bor på Gibostad. Ariel bor hjemme. Ariel har dessverre en alvorlig hjertefeil. Hjertemuskelen er større enn normalt. Det gjør at ventrikklene er mindre. Hjerteklaffene fungerer nesten ikke og det er lekkasje mellom aorta og venen. Det gjør at hjertet må jobbe raskere enn normalt for å forsyne kroppen med blod. Etter litt fram og tilbake og diskusjoner i heimen bestemte vi oss for å beholde Ariel. Så lenge hun kan være hund på hundens premisser er det greit. Viser hun tegn på at hun ikke har det bra skal hun få slippe.

Ariel viser ingen tegn i dag på at hjertefeilen plager henne. Det er full fart i heimen. Hun leker med Bea og det andre og hun er med på fjelltur. Vi synes hun nesten er litt for aktiv.


Legg inn en kommentar