Bea

BEA 

Bea født 13.01.12
Julie har i mange år mast om å få egen hund. Vi har vært i tvil og «holdt» igjen fordi det følger mye ansvar med å ha hund. Men Julie har vært veldig flink med de to vi har og hun har brukt mye tid på stell, trening og turgåing. Derfor «ga vi etter».
Bea kommer fra Bodø og lørdag 14.april 2012 kjørte vi for å hente henne. Vi var veldig spent på dette nye familiemedlemmet vi skulle få i hus. Vi kjørte til Fauske til avtalt møtested.
Og vi ble veldig overrasket. Det var akkurat som om Bea skjønte at Julie var hennes matmor. Kontakter var der med en gang Julie fikk Bea i armene. Det var nesten litt skummelt.
Møtet med Mia og Stella gikk også veldig bra. Men Mia måtte sette henne på plass da hun 10min etter hun var kommet hjem, trodde at det var hun som var sjefen i huset.
Vår erfaring med å ha liten hun er at det er mye mer arbeid. Bea tror det er hun som bestemmer over alle andre i flokken. Mia har måtte sette henne på plass et par ganger og Julie har brukt utallige timer med å «oppdra» henne. Julie og Bea har en spesiell kontakt, men Bea har også knyttet seg til de andre i familien. Og det rare er at selv om Mia ikke er spesielt glad i henne, så gir hun beskjed når det kommer fremmede at Bea «tilhører» hennes flokk.